עוגת גבינה אפויה מושלמת כזו איך מכינים ?

עוגת גבינה אפויה מושלמת כזו איך מכינים ?
מאת: טלי רויטל יעקב
אפייה בסיר ג'חנון קוטר 20-22
המרכיבים-
7 ביצים מופרדות (מי שרוצה פחות גם 6 זה בסדר)
750 גרם גבינה לבנה (אני השתמשתי ב3 גביעים קטנים של 5%)
חבילת אינסטנט פודינג וניל
רבע קופסא שמנת מתוקה
4 כפות גדושות קורנפלור
כפית וניל
כוס סוכר
ההכנה-
להכניס לקערה את הגבינה והחלמונים ולערבב
לזה להוסיף: תמצית וניל, אינסטנט פודינג, קורנפלור ושמנת מתוקה ולערבב הכל ביחד בעדינות בתנועות קיפול
במערבל להקציף את החלבונים עם כוס סוכר להוסיף את הסוכר בכמה פעמים לא בבת אחת. (את הסוכר לא להכניס מהתחלה רק כשנוצרות קצת בועות)
את הקצף להכניס לקערה עם הגבינות, כל פעם שליש מהכמות ולקפל
כשהכל הופך לבלילה אחת – לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה, אני רק מיישרת עם מרית מלמעלה בעדינות
לשים מים חמים בתבנית של תנור שחורה ולהנית את התבנית עם הבלילה בתוך התבנית עם המים
15 דקות ראשונות 200 מעלות כשלמעלה משחים טיפה ועוד שעה בחום 160 מעלות
לאחר האפייה להשאיר בתנור סגור כחצי שעה בלי לפתוח! אח"כ שעה על השיש וכמה שעות במקרר
מעדן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *