קציצות עוף עם כרובית רכות וטעימות

קציצות עוף וכרובית ❤ רכות טעימות בדיוק לשבת 
מתכון מאת / אריאלה גולדמן
המרכיבים-
1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים
1 שן שום
350 גרם הודו טרי טחון/חזה עוף
150 גרם פרגית טחון/חזה עוף
2 כפות שומשום
חופן עלי סלרי קצוצים דק
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם / קמח מצה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כף שמן ועוד שמן לטיגון
ההכנה –
~ מבשלים כרובית במים רותחים 10-7 דקות עד לריכוך קל. מסננים, מעבירים למעבד מזון,
מוסיפים שן שום וטוחנים בפולסים קצרים לפירורים גסים
~ שמים בשר הודו ופרגית בקערה ומוסיפים את פתיתי הכרובית,
שומשום,סלרי, ביצה, פירורי לחם, תבלינים ו-1/2 כף שמן ומערבבים את המסה היטב.
נותנים לה לנוח רבע שעה במקרר
~ במחבת ,להבה בינונית ,מחממים שמן.
משמנים קלות את הידיים ויוצרים קציצות שטוחות ומטגנים מכל צד עד הזהבה יפה

קציצות עוף עם כרובית רכות וטעימות

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *