פשטות שמנצחת שוב ושוב – עוגת שוקולד של פעם

עוגת שוקולד הכינה – רינה חדד

מתכון של מלי מאירוב

ללא מיקסר קערה אחת ומטרפה

המרכיבים-

כוס סוכר

כוס שמן

4 ביצים

כוס קמח תופח

חצי מיכל שמנת מתוקה

כוס שוקולית

ההכנה –

לערבב את כל המרכיבים יחד לתערובת חלקה .

להעביר תבנית מלבנית הבינונית או 2 אינגליש רגילות  אפייה 180 מעלות 40 דקות

לצפות בגנאש-

החצי שמנת מתוקה שנשארה להמיס עם 100 גרם שוקולד מריר ולשפוך על העוגה

לקשט בקוקוס או סוכריות.

 

עוגות שוקולד – כל המתכונים 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *