חוזרים לטעמי ילדות – עוגיות שושני מרנג

מיה בוטראשוילי

 

שושני מרנג, עוגיות שושנים של הסבתות

המרכיבים
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
קורט מלח
200 גרם חמאה קרה /תחליף פרווה
4 חלמונים
כפית תמצית וניל
שמנת חמוצה/חלב/מיץ
קורט מלח

מילוי –

4 חלבונים

3/4 כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל

ההכנה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה חמאה, נעבד לפירורים.
נוסיף חלמונים, שמנת חמוצה
לעבד רק עד שהבצק מתגבש.

עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומכניסים למקרר שעה.

מקציפים 4 חלבונים +  סוכר
ומוסיפים שקית אינסטנט פודינג וניל  להקציף עוד 2 דקות.

מוציאים את הבצק מהמקרר מחלקים ל 3

מרדדים כל חלק למלבן  בין שני ניירות אפייה. מורחים מתערובת קצף החלבונים חותכים לרצועות ארוכות ומגלגלים לשושנים.

אופים ב170 מעלות למשך 25 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *