שבוע חדש מתחיל עם עוגת שוקולד צ'יפס מהירה

 

 

אורטל אוסקר רפד

עוגת הבית שלי – ב- 2 תבניות אינגליש

המרכיבים- 

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן/200 גרם חמאה רכה

שקית סוכר וניל

2 כוסות קמח תופח

קורט קטן של מלח

שמנת חמוצה אחת או 3/4 כוס מיץ לפרווה

חצי כוס שוקולד צ'יפס

ההכנה –

לערבב במיקסר ביצים וסוכר .

לאחר קבלת תערובת תפוחה הוסיף את שאר המרכיבים.

לערבל עד לבלילה חלקה.

לשפוך את נטיפי השוקולד לתוך הבלילה – תשאירו חופן לשים למעלה.

להעביר לתבניות לפזר עוד קצת שוקולד למעלה ולתנור

180 מעלות 30-40 דקות לבדוק עם קיסם יוצא יבש.

צילום – אורטל אוסקר רפד

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *