באחש בוכרי בשקית קוקי
מתכון מאת – נטלי טייב
המרכיבים–
בצל קצוץ גדול
3 צרורות כוסברה
חצי קילו קוביות בשר (השתמשתי בצלעות)
2 כוסות ( חד פעמי) אורז
4 כפות שמן
פלפל שחור
מלח
אפשר כמון
ההכנה –
בקערה מערבבים הכל, מכניסים לשקית קוקי,
קושרים את השקית(ללא אוויר)
שמים בתוך סיר עם מים
בישול שלוש שעות,
אש בינונית נמוכה.
תוכלו להחליף בשר בחלקי עוף
2 תגובות
האם אין צורך להוסיף מים בשקית הקוקי לאורז??
האם ניתן לבשל בסיר בלי שקית קוקי?