עוגיות פרחי ריבה או שוקולד

 

שרונה זאבי

המתכון של בצק פריך של קרין גורן שהולך איתי כבר שנים

שרונה זאבי

המרכיבים

לבצק

200 גרם חמאה/מחמאה

חצי כוס סוכר

3 וחצי כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

3 חלמונים

חצי כוס חלב  או מים

ההכנה –

 

במיקסר לישה הכי קצרה רק לאיחוד החומרים ,

לחלק ל 4 ולרדד כל חלק כל נייר אפייה מקומח,להניח הכל אחד על גבי השני עם נייר האפייה למקרר חצי שעה , עם חותכו פרח ליצור פרחים וגם עם חור

ואופים 170 מעלות כ 20 דקות , מצננים לגמרי מורחים ריבה או שוקולד

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *