עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור מתכון משגע של מלי מאירוב כמה פעמים הכנתי – מתכון מנצח
מאת – בלהה לנדאו
המרכיבים-
חלקי עוף 4 כרעיים לחצות
מישרה העוף-
חצי כוס צ'ילי מתוק
כף פפריקה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן זית
4 כפות מים
3 בצלים פרוסים
3 תפוחי אדמה פרוסים לפלחים
6 שיני שום
2 כוסות אורז בסמטי – להשרות חצי שעה במים ולסנן
לערבב עם
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
3 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
ההכנה –
נטגן את הבצלים היטב עם שמן זית
נערבב ונעסה היטב את העופות עם המישרה.
נסדר בפיירקס גדול בצל, מעליו אורז וחלקי עוף ותפוחי אדמה וכך בשכבות .
נוסיף 3 כוסות מים רותחים .
נכסה בנייר כסף או נייר אפיה שעה וחצי בתנור 170 מעלות.
בסוף להוציא את הנייר ולתת עוד אפייה להשחמה
בתאבון
2 תגובות
מה לעשות עם המשרה ? להוסיף בסוף לפיירקס עם העוף, האורז ותפוחי האדמה ?
כן