עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור מתכון משגע

Bilha Landau

 

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור מתכון משגע של מלי מאירוב כמה פעמים הכנתי – מתכון מנצח

מאת – בלהה לנדאו 

המרכיבים-

חלקי עוף 4 כרעיים לחצות

מישרה העוף-

חצי כוס צ'ילי מתוק

כף פפריקה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

חצי כוס שמן זית

4 כפות מים

3 בצלים פרוסים

3 תפוחי אדמה פרוסים לפלחים

6 שיני שום

2 כוסות אורז בסמטי – להשרות חצי שעה במים ולסנן

לערבב עם

כפית פפריקה

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח

3 כפות שמן

3 כוסות מים רותחים

ההכנה –

נטגן את הבצלים היטב עם שמן זית

נערבב ונעסה היטב את העופות עם המישרה.

נסדר בפיירקס גדול בצל, מעליו אורז וחלקי עוף ותפוחי אדמה וכך בשכבות .

נוסיף 3 כוסות מים רותחים .

נכסה בנייר כסף או נייר אפיה שעה וחצי בתנור 170 מעלות.

בסוף להוציא את הנייר ולתת עוד אפייה להשחמה

בתאבון

 

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *