עוגת רולדה משגעת בטעם ובמראה!!!
מאת – נטע לוי
מתכון באהבה
המרכיבים-
4 ביצים
5 כפות סוכר
4 כפות שמן
6 כפות קמח
2 כפות קקאו
כפית אפיה
קליפת לימון מגורדת
סוכר וניל
ההכנה –
לערבב כל המרכיבים לתערובת אחידה
לשמן נייר אפיה על תבנית לשפוך את הבלילה לשטח
לאפות על 180 מעלות
זה אפיה ממש קצרה
איך שיוצא מהתנור להרטיב מגבת לשים על העוגה ולגלגל את העוגה יחד עם הנייר אפייה ולתת לזה להתקרר היטב!
ברגע שזה קר, לפתוח , להוריד נייר אפיה
להרטיב את העוגה עם מיץ תפוזים ולמרוח בקרם.
את הקרם אני מכינה ככה:
מקציפה קצפת צמחית, 2 כפות סוכר ואינסטנסט פודינג וניל… בהצלחה!!!