חיתוכיות ריבה של פעם

 

מתכון לחיתוכיות ריבה
מאת – נורית סבטון
המרכיבים –

קמח 2 וחצי כוסות
1 ורבע שקית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
שליש כוס סוכר
3 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
כפית וחצי תמצית וניל
250 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה אחרת

ההכנה

אני אישית הכנתי ביד את הבצק, ניתן ללוש בפולסים את הבצק בבלנדר..
ללוש היטב כל המרכיבים

לחלק ל3  את הבצק
חתיכה אחת להקפיא חצי שעה
את הבצק לרדד בין שני ניירות אפיה.
לשים את הבצק על תבנית תנור וממש לסדר עם האצבעות לגובה אחיד,
לקחת צנצנת של ריבה, מכול טעם שאוהבים כ350 גרם. למרוח על הבצק .
את הבצק השלישי שקפא יש לגרד בפומפיה על הריבה

 

בתנור מחומם מראש 180 מעלות, אפיה – 35-30 דקות
לצנן היטב את העוגות , להוציא את העוגות יחד עם נייר האפיה, להניח על קרש חיתוך ולחתוך לאורך ולרוחב לקבלת חיתוכיות… להניח בקופסא שומרת טריות..

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *