עוגת מרנג קוקוס וריבה

Amalia Gavra

 

תבנית ריבוע 20/20

מאת – עמליה גברה

המרכיבים –

100 גרם חמאה/מרגרינה

רבע כוס סוכר

3 חלמונים

סוכר וניל כפית אפיה

כוס קמח

מרנג –

חלבונים 3

כוס סוכר

וניל

כוס קוקוס

ההכנה –

לערבב יחד מצרכי הבצק

 

לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית

 

למרוח ריבה ,

למרנג. להקציף את החלבונים תוך כדי להוסיף לאט לאט את כוס סוכר וסוכר וניל

 

להגיע לקצף יציב לאחר מכן להוסיף 100 גרם קוקוס בתנועה קיפול ,לאט למרוח על הריבה ולהכניס לתנור 190 מעלות רבע שעה ולהנמיך ל170 לעוד 45 דקות בהצלחה❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *