כרובית קריספי קריספי בתנור – לא מאמינים שזה לא מטוגן

Stephanie Elizur
כרובית קריספי בתנור
לא מאמינים שזה לא מטוגן
מחממים תנור ל200 מעלות

מאת –  Stephanie Elizur

המרכיבים-
כרובית
ביצה
מלח
פירורי לחם
פלפל שחור
שמן זית
ההכנה –
לפרק את הכרובית לפרחים – לחלוט קצת במים חמים .
לטרוף ביצה עם מעט מלח.
לטבול כל פרח בביצה ואז בפירורי לחם .
להניח על התבנית עם נייר משומן.
 לטפטף שמן זית על כל כרובית לעבור עם מלחיה לפזר מלח ,פלפל שחור על כל חתיכה
ולהכניס לתנור ל 20-30 דק תהנו כמה פשוט כמה טעים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *