כרובית שלמה אפוייה בתנור
המתכון מאת – Ronena Cohen
המרכיבים-
כרובית
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
פפריקה
סילאן
צ'ילי מתוק קצת מכל תבלין
פירורי לחם
שומשום
ההכנה –
הרתיחו את הכרובית שלמה בסיר עם מים ומלח. לאחר כעשר דקות הפכו את הכרובית על צידה השני לעוד עשר דקות של בישול.
סננו ותנו לה להתקרר כמה דקות.
בקערית שימו שמן זית, מלח פלפל, פפריקה, ומי שרוצה סילאן או רוטב צילי מתוק.
שימו נייר אפייה בתבנית והניחו את הכרובית .
מירחו היטב את הכרובית מכל הצדדים. אתם יכולים להעזר במברשת או פשוט למרוח בכפות הידיים.
אפשר לפזר קצת פירורי לחם וסומסום.
תנור על 200-210 מעלות כ 30-40 דקות עד שהכרובית ממש משחימה.