מתכון למוקפץ עוף סיני
מוקפץ חזה עוף מאת קובי מזרחי
המרכיבים –
חצי קג קוביות חזה עוף / פרגית
לקימוח100 גרם קמח- 3 כפות
כף שמן
מלח
פלפל
כף סויה..
להשרות שעה קודם
לקמח כל קוביה בנפרד ונער מעודף
לרוטב –
4 שיני שום
גינגר טרי
פלפל חריף טבעות
בצל סגול גדול קוביות גדולות
פלפל 1 מכל צבע אדום ירוק צהוב קוביות 2 על 2
לרוטב בהקפצה מוסיפים
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
2 כפות רוטב פטריות צמחוני אסיאתי / צדפות
ההכנה –
מקפיצים עוף מעט כל פעם בשמן חם רק להשחמה. מוציאים
מוסיפים בצל שום גינגר לדקה
פלפלים לעוד 4 דקות קריספי בלבד מלח ופלפל שחור מעט .
מוסיפים חמרי רוטב
ואת העוף לעוד 3 דקות..
מערבבים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים. מוסיפים לתבשיל
מסמיכים .
בהצלחה
קובי 🌹