מתכון למוקפץ עוף סיני

 

קובי מזרחי

מתכון למוקפץ עוף סיני

מוקפץ חזה עוף מאת קובי מזרחי

המרכיבים

חצי קג קוביות חזה עוף / פרגית
לקימוח100 גרם קמח- 3 כפות
כף שמן
מלח
פלפל
כף סויה..
להשרות שעה קודם
לקמח כל קוביה בנפרד ונער מעודף

לרוטב –

4 שיני שום
גינגר טרי
פלפל חריף טבעות
בצל סגול גדול קוביות גדולות
פלפל 1 מכל צבע אדום ירוק צהוב קוביות 2 על 2

לרוטב בהקפצה מוסיפים
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
2 כפות רוטב פטריות צמחוני אסיאתי / צדפות

ההכנה

מקפיצים עוף מעט כל פעם בשמן חם רק להשחמה. מוציאים

מוסיפים בצל שום גינגר לדקה
פלפלים לעוד 4 דקות קריספי בלבד מלח ופלפל שחור מעט .

מוסיפים חמרי רוטב
ואת העוף לעוד 3 דקות..

מערבבים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים. מוסיפים לתבשיל
מסמיכים .

בהצלחה
קובי 🌹

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *