עוף עם משמשים, בטטות וערמונים

נילי ואסף לוי

עוף עם משמשים , בטטות וערמונים

מאת – נילי לוי 

המרכיבים-

2 בצלים חתוכים
2 בטטות חתוכות
חופן ערמונים,
חופן משמשים ( מיובשים)
4 חלקי עוף
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
מעט בהרט
2 כפות סילאן
ההכנה –
מטגנים  בצל ובטטות היטב ואז
מוסיפים את עוף , אחרי טיגון מכל צד
מוסיפים פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, בהרט, סילאן מלח פלפל.. ומטגנים כמה דקות הכל יחד..
אח"כ מוסיפים מים חמים עד לחצי גובה העוף. סוגרים את הסיר ומבשלים שעה וחצי בערך ( אם יש צורך מוסיפים קצת מים
מומלץ להכניס חצי שעה לתנור לסיום הצלייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *