אין צורך לטגן – לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור שממש כדאי להכיר

אילנה לוי
קציצות תפוחי אדמה אפויות בתנור או בנינג'ה גריל
המתכון מאת – אילנה לוי💜
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה בינוניים
3/4 כוס פירורי לחם
3 כפות קמח מצה /קמח לבן
חופן פטרוזיליה
גם כוסברה למי שאוהב
4 ביצים
כף אבקת מרק (לא חובה)
פלפל שחור
מלח
מעט כורכום
3 כפות מיץ לימון
ההכנה –
לבשל בסיר עם מים 5 תפוחי אדמה בגודל בינוני ולקרר.
לקלף ולגרד בפומפייה גסה את תפוחי האדמה, להוסיף את כל שאר המרכיבים. אפשר גם בצל מטוגן
לערבב היטב. העיסה צריכה להיות יבשה ולא דביקה.
בידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח ולהניח במגש. להעביר למקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים.
להעביר לנייר אפיה משומן היטב בתבנית התנור, לרסס שמן מעל הקציצות,
לאפות ב – 180 מעלות כ 25 דקות או בנינג'ה גריל בתוכנית אייר פריי ב – 180 מעלות כ – 17 דקות.
גם בנינג'ה יש לרסס שמן מתחת ומעל הקציצות.
בהצלחה – אילנה לוי💚

אין צורך לטגן – לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור שממש כדאי להכיר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *