לחם שטוח עם שמן זית וזעתר

Ilana Buchris
לחם שטוח עם שמן זית , מלח גס, אבקת שום וזעתר ❤
מאת – אילנה בוכריס 
המרכיבים-
1 ק"ג קמח
1 וחצי כפות שטוחות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן (אפשר זית).
ההכנה –
ללוש הכל ביחד במיקסר וו לישת בצק.
את המים להוסיף בהדרגה.
ללוש היטב.
בצק רך ונעים למגע.
התפחה שעה.
להוריד נפח של הבצק .
לחלק את הבצק ל- 12 יחידות.
להכין נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד לצורת אליפסה ולהניח לעוד 20 דקות התפחה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות
לערבב בקערה כחצי כוס שמן זית, מעט מלח גס , כפית גדושה אבקת שום וכף גדושה זעתר
להבריש  מעל .
תנור מחומם על 200 מעלות אפייה עד שזהוב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *