עוגת שמרים גבינה עם טיפ שאתם פשוט תודו לי עליו

צילום באדיבות – Reut Baruch
עוגת שמרים עם גבינה עם טיפ מיוחד
ששיתפה אותנו ברשת – Meytalis Bataboon
איזה טיפ מהמם
מה שעושים כדי שהעוגה תצליח ותצא שלמות ?
פשוט לוקחים תבנית אינגליש מרפדים בניילון.
ומעבירים את המלית המוכנה של הגבינה לתוך התבנית.
מכניסים להקפאה.
לאחר שקפוא מכינים את העוגה – המלית לא נוזלת ואפשר ליצור צורה יפה לעוגה.
המרכיבים- 
לבצק – טוב ל- 5 עוגות
 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
200 גרם חמאה
מים /חלב  כ- 2 כוסות
חצי כפית מלח
וניל
למלית גבינה-  כמות ל- 2 עוגות
500 גר גבינה לבנה (עדיף 9%)
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף קורנפלור
חצי כוס סוכר
1 חלמון ביצה
גרד של לימון למי שאוהב
ההכנה –
כל המרכיבים של הבצק למיקסר נוזלים להוסיף בהדרגה לקבל בצק לח וקצת דביק.לישה של 10 דקות.
התפחה שעה וחצי או במקרר לילה.
את המלית לערבב טוב טוב, להניח שקית על תבנית אינגליש ולשים את המלית לאורך.
להכניס בעדינות את התבנית למקפיא לשעה. כשזה קפוא יותר קל להכניס את המילוי והוא לא נשפך,
מחלקים בצק ל- 5
מרדדים למלבן .
שמים באמצע את המלית הקפואה .
חותכים בצדדים ומקפלים.
מעבירים לתבנית אינגליש .
תפיחה של חצי שעה.
למרוח ביצה ולאפייה 180 30 או 40 דקות תלוי כל אחת בתנור שלה עד שאפוי טוב.
Meytalis Bataboon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *