עוף עם ארטישוק – סיר לשבת
מאת – עופרה מרציאנו
המרכיבים-
4-6 חלקי עוף
בצל גדול קצוץ
גמבה קצוצה
סלסלת פטריות או קופסה
תחתיות ארטישוק 5-6 חצויות
כף מרק עוף
פלפל שחור
כפית כורכום
כפית פפריקה
כוסברה קצוצה
כמון
ההכנה –
לטגן בצל גדול ואחר כך להוסיף חלקי העוף ולטגן.
להוסיף גמבה ארטישוק ופטריות.
לטגן טוב ולפזר תבלינים.
להוסיף מים ולבשל על אש נמוכה שעה וחצי עד שמוכן.
2 תגובות
העוף ניראה ניפלא וממש מזמין רק יש לי שאלה האם אפשרי תבנית שלמה של שוקיים שזה בערך 8 10 יחידות וגם כמה כמון כף או כפית תודה
כן
תבלינים לפי טעם אישי