עוף עם ארטישוק ופטריות – סיר לשבת

עופרה מרציאנו

עוף עם ארטישוק – סיר לשבת

מאת – עופרה מרציאנו

המרכיבים-

4-6 חלקי עוף

בצל גדול קצוץ

גמבה קצוצה

סלסלת פטריות או קופסה

תחתיות ארטישוק 5-6 חצויות

כף מרק עוף

פלפל שחור

כפית כורכום

כפית פפריקה

כוסברה קצוצה

כמון

ההכנה –

לטגן בצל גדול ואחר כך להוסיף חלקי העוף ולטגן.

להוסיף גמבה ארטישוק ופטריות.

לטגן טוב ולפזר תבלינים.

להוסיף מים ולבשל על אש נמוכה שעה וחצי עד שמוכן.

 

 

 

2 תגובות

  1. העוף ניראה ניפלא וממש מזמין רק יש לי שאלה האם אפשרי תבנית שלמה של שוקיים שזה בערך 8 10 יחידות וגם כמה כמון כף או כפית תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *