מאפה שכבות חצילים ובשר טחון אין טעים מזה

 

חן ישראלי ברוס

 

זה מאפה כל כך טעים אתם תשתגעו
המרכיבים-
2-3 חצילים
לבשר-
קילו בשר טחון
בצלים
פטרוזיליה
2 עגבניות
מלח
פלפל
מוסקט
פפריקה
לרוטב-
2 בצלים
פרוסות עגבניות 2-3
2 כפות רסק
כפית סוכר
מעט לימון
כפית פפריקה
ההכנה –
להשרות חצילים פרוסים במלח, לייבש אותם טוב ולטגן.
בשר-
לטגן במעט שמן בצל קצוץ, להוסיף את הבשר ולפתוח אותו בעזרת מזלג.
להוסיף 2 עגבניות קצוצות ופטרוזיליה קצוצה.
לתבל במעט מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ופפריקה. (אני אוהבת לשרוף מעט את הבשר).
כשמוכן להעביר לקערה.
באותה מחבת להוסיף טיפת שמן ולטגן רצועות של בצל מ 2 בצלים.
לסדר בתבנית את פרוסות החציל, מעליהם את רצועות הבצלים שטיגנו ומעל הבצל לסדר פרוסות עגבניה ואז את הבשר שטיגנו.. מעל הבשר שוב לסדר חצילים.
רוטב- 2 כפות גדושות רסק, כפית סוכר, מעט מלח, מיץ מלימון 1, כפית פפריקה ומים.
לערבב הכל ולשפוך מעל התבנית שסידרנו.
לאפות על 180 מעלות בערך חצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *