זה מאפה כל כך טעים אתם תשתגעו
המרכיבים-
2-3 חצילים
לבשר-
קילו בשר טחון
בצלים
פטרוזיליה
2 עגבניות
מלח
פלפל
מוסקט
פפריקה
לרוטב-
2 בצלים
פרוסות עגבניות 2-3
2 כפות רסק
כפית סוכר
מעט לימון
כפית פפריקה
ההכנה –
להשרות חצילים פרוסים במלח, לייבש אותם טוב ולטגן.
בשר-
לטגן במעט שמן בצל קצוץ, להוסיף את הבשר ולפתוח אותו בעזרת מזלג.
להוסיף 2 עגבניות קצוצות ופטרוזיליה קצוצה.
לתבל במעט מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ופפריקה. (אני אוהבת לשרוף מעט את הבשר).
כשמוכן להעביר לקערה.
באותה מחבת להוסיף טיפת שמן ולטגן רצועות של בצל מ 2 בצלים.
לסדר בתבנית את פרוסות החציל, מעליהם את רצועות הבצלים שטיגנו ומעל הבצל לסדר פרוסות עגבניה ואז את הבשר שטיגנו.. מעל הבשר שוב לסדר חצילים.
רוטב- 2 כפות גדושות רסק, כפית סוכר, מעט מלח, מיץ מלימון 1, כפית פפריקה ומים.
לערבב הכל ולשפוך מעל התבנית שסידרנו.
לאפות על 180 מעלות בערך חצי שעה.