המנה הראשונה שלנו – בלינצ'ס בשר ופטריות כשר לפסח

חני קונאשוילי
המנה הראשונה הכי מוצלחת
בלינצ'ס בשר ופטריות לפסח❤
המתכון מאת – חני קונאשוילי

מתכונים לפסח כאן 

חוברת המתכונים לפסח 

המרכיבים-
כמות של 18 גדולים.
5 ביצים
2וחצי כוסות מים
5כפות שמן
חצי כפית מלח
רבע כפית סודה לשתיה
3/4+ 2 כוסות קמח תפוחי אדמה+כפית אבקת אפיה.
לבשר:
500 גרם בשר טחון
1בצל גדול קצוץ
סלסלת פטריות או קופסת פטריות חתוכות.
מלח.פלפל שחור. כוסברה יבשה טחונה.פפריקה מתוקה.
בסוף כף שום כתוש.
ההכנה –
הכנת הבשר –
לטגן בצל לשקיפות להוסיף בשר לפורר עם מזלג שלא יהיו גושים.
להוסיף פטריות חתוכות.
שהבשר מחליף צבע להוסיף תבלינים.
להוריד מהאש להוסיף שום לערבב ולקרר לפני מילוי.
הכנת הבלינצ'ס-
מערבבת הכל במיקסר דקה.
לסנן במסננת.
מחממת מחבת משמנת רק בפעם הראשונה ועם מצקת שופכת עד שזה מכסה את כל המחבת תוך כדי סיבוב המחבת.
מטגנת כדקה.
הופכת על קרש חיתוך וישר מגלגלת.
לשים 2 כפות מילוי ולגלגל לבלינצ'ס.
להניח בתבנית ואם שמים אחד על השני להפריד בשקית.
להקפיא או לטגן ישר.
.
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *