מאמינים??? קבלו מתכון לפיתות רכות בטירוף ללא גלוטן

Lilach Skudra

 

מתכון לפיתות ללא גלוטן כשרות לפסח
טעימות ורכות בטירוף
הכינה – Lilach Skudra
מתכון של – לורן
המרכיבים-
חצי קילו מולינו ירוק כשל"פ (שקית 1)
קובית שמרים של שמרית כשל"פ
כף וחצי סוכר
שליש כוס שמן זית
חצי כף מלח
550 מ"ל מים (לא חמים)
ההכנה –
בצלחת לשים את הקובית שמרים עם 3 כפות מים וכפית סוכר (מים וסוכר מהכמות הכללית של המתכון)
לערבב ולהוסיף לקמח
לערבב
להוסיף את הסוכר
את השמן
לערבב
להוסיף את כל יתר המים
לעבד במיקסר או ביד
כשמתחיל להיות בצקי ודביק להוסיף מלח ולעבד עוד חצי דקה
הבצק צריך להיות דביק…
לשמן קערה ועם יד משומנת להוריד את הבצק ולעבד לכדור יפה
להתפיח חצי שעה
להוריד למשטח מקומח, להוציא את כל האויר ולחלק ל8 כדורים
לרדד לפיתות ולתת להם לנוח רבע שעה
לשים בסיר חשמלי שמעולה להכנת פיתות
או תנור שחומם מראש על 230 מעלות (בתנור בערך 7 דקות)
להסבר מפורט יותר מוזמנים לאינסטגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *