קציצות מחמאר כל כך טעימות שווה לכם להכין
מתכון מאת – אילנה לוי
המרכיבים –
8 תפוחי אדמה
בצל גדול
פטרוזיליה
כף א.מרק – לא חייבים
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
מיץ מחצי לימון
5 ביצים
בערך חצי כוס קמח מצה / פירורי לחם אחרי פסח
ההכנה –
לבשל במים עד ריכוך 8 תפוחי אדמה עם הקליפה. לקרר, לקלף, להעביר לקערה ולמעוך היטב לפירה חלק. להוסיף בצל גדול קצוץ וחופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה.
לתבל עם התבלינים, מיץ מחצי לימון, 5 ביצים, קמח מצה/פירורי לחם
לערבב היטב .
להניח למנוחה של חצי שעה במקרר לספיגת הטעמים.
בידיים רטובות ליצור קציצות, לטגן בשמן בגובה 2 – 3 ס"מ משני הצדדים.
בהצלחה – אילנה לוי