קציצות מחמאר כל כך טעימות ששווה לכם להכין

אילנה לוי

 

 

קציצות מחמאר כל כך טעימות שווה לכם להכין

מתכון מאת – אילנה לוי

המרכיבים

8 תפוחי אדמה

בצל גדול

פטרוזיליה

כף א.מרק – לא חייבים

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

מיץ מחצי לימון

5 ביצים

בערך חצי כוס קמח מצה / פירורי לחם אחרי פסח

ההכנה

לבשל במים עד ריכוך 8 תפוחי אדמה עם הקליפה. לקרר, לקלף, להעביר לקערה ולמעוך היטב לפירה חלק. להוסיף בצל גדול קצוץ וחופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה.
לתבל עם התבלינים, מיץ מחצי לימון, 5 ביצים, קמח מצה/פירורי לחם
לערבב היטב .

להניח למנוחה של חצי שעה במקרר לספיגת הטעמים.
בידיים רטובות ליצור קציצות, לטגן בשמן בגובה 2 – 3 ס"מ משני הצדדים.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *