לחמניות שמרים כשר לפסח ללא גלוטן

רונית פרץ

לחמניות שמרים מבצק ללא גלוטן כשרות לפסח

 

המרכיבים-

חצי קילו קמח ללא גלוטן כשר לפסח שמתאים לאפיית שמרים (קמח מולינו,או תמי)

קוביה אחת שמרית 25 גר' (כשר לפסח)

רבע כוס שמן זית

ביצה

כוס וחצי מים

כפית מלח

רבע כוס סוכר

למעלה למרוח

ביצה ושומשום

ההכנה –

נכניס לקערת המיקסר את הקמח עם סוכר ונפורר את השמרים נוסיף כוס מים ונתחיל בלישה .

נוסיף את שאר המרכיבים ובסוף לאט את המים. נלוש עד שמתקבל בצק חלק וקצת דבק.

אם יבש נוסיף קצת מים.

נכסה את הקערה וניתן לבצק לנוח כחצי שעה.

נוציא את הבצק ונחלק ל- 10 או 12 כדורים.

להעזר בידיים משומנות .

לשים על ניר אפיה בתבנית.

למרוח ביצה ולפזר קצת שומשום.

ניתן מנוחה של רבע שעה ונכניס לתנור 180 מעלות עד שהן משחימות.

משהו כמו 25 דקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *