פיצה כשרה לפסח והבצק מפתיע במיוחד

 

Kobi beri

פיצה כשל"פ מכינים  בעשר דקות

מאת – קובי ברי

המרכיבים

כוס קמח תירס

כוס קמח תפו"א

2 כוסות קמח מצה

כפית אבקת אפייה

1 ביצה

1 כוס מים

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

כף שמנת חמוצה

 

לרוטב:

כף שמן זית

כף חמאה

קופסה עגבניות מרוסקות

לתבל עם מלח פלפל

ועלי בזיליקום טרי.

גבינה צהובה או מוצרלה

זיתים

ההכנה

הבצק: בקערה ללוש את כל המצרכים יחד, הבצק מתגבש והוא מזכיר במרקם בצק פריך, מעט קשיח.

הרוטב לטגן הכל במחבת 5 דקות.

לקחת תבנית שמתאימה לכם מרופדת בנייר אפייה ולרדד את הבצק לתבנית בעובי דק.

 

להוסיף רוטב וגבינה,

להכניס לתנור ב250°

עד שאפוי

ובתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *