פיצה כשל"פ מכינים בעשר דקות
מאת – קובי ברי
המרכיבים –
כוס קמח תירס
כוס קמח תפו"א
2 כוסות קמח מצה
כפית אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס מים
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
כף שמנת חמוצה
לרוטב:
כף שמן זית
כף חמאה
קופסה עגבניות מרוסקות
לתבל עם מלח פלפל
ועלי בזיליקום טרי.
גבינה צהובה או מוצרלה
זיתים
ההכנה –
הבצק: בקערה ללוש את כל המצרכים יחד, הבצק מתגבש והוא מזכיר במרקם בצק פריך, מעט קשיח.
הרוטב לטגן הכל במחבת 5 דקות.
לקחת תבנית שמתאימה לכם מרופדת בנייר אפייה ולרדד את הבצק לתבנית בעובי דק.
להוסיף רוטב וגבינה,
להכניס לתנור ב250°
עד שאפוי
ובתאבון.