הנה מתכון לפשטידת פטריות חלבית מהירה וקלה

Vicki Katz

 

פשטידת פטריות חלבית טעימההה!
מתכון מאת – ויקי כץ
המרכיבים-
2 בצלים גדולים מאוד קצוצים
50 גר' חמאה/שמן זית
2 סלסלות פטריות טריות, לפרוס
3 ביצים
3 כפות גדושות בקמח תופח
1 גביע קוטג' (עשיתי חצי קוטג' וחצי סקי…אפשר לנצל מה שיש בבית)
200 גר' גבינה קשה מגוררת (מוצרלה/גבנ"צ. אפשר לשלב עם פטה/בולגרית)
מלח – פלפל
ההכנה –
להכין – תבנית פיירקס בינונית-לשמן עם חמאה בקרקעית ולפזר פירורי לחם. (או חד"פ בינונית)
לטגן את הבצלים בחמאה /שמן זית,  כשהם שקופים להוסיף את הפטריות, לתבל, להמשיך בטיגון קל עד שמזהיב. לקרר מעט.
בקערה לערבב את שאר המצרכים, להוסיף את הבצל והפטריות.
לתנור חם 175 מעלות, כ 40 דק'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *