תבנית עגולה 24
מאת – Tzofnat Cohen
פשטידת פטריות קלה וטעימה
המרכיבים-
כף חמאה
2 בצלים
2 סלסלות פטריות טריות
פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
קוטג' גביע
250 גר' פטה/צפתית
3 ביצים
כוס קמח תופח
גביע שמנת חמוצה
עלי תימין
ההכנה –
לטגן בצלים עם חמאה.
להוסיף פטירות פרוסות ושום.
לערבב עד שיורד הנפח.
לקרר ולשים בקערה.
לערבב את שאר המרכיבים ביחד.
להעביר לתבנית משומנת
אפייה בערך 50 דקות על 180 מעלות
חג שמח
תגובה אחת
אם אפשר קמח תפוחי אדמה?או קורנפלור? ביגלל צליאק