עוגת שוקולד שתכינו שוב ושוב הכי מוצלחת שיש

יעל קהלת

עוגת שוקולד.
5 שנים עם אותו מתכון..
אין מצב שהיא לא מצליחה .
שמים קודם את המצרכים היבשים ואז את הרטובים בלי הפרדת ביצים.
מערבבים הכול ביחד.
שופכים לתבנית של אינגליש קיק יוצא 4 יחידות.
על 180 מעלות מדף 2 מלמטה 45 דק
פס למעלה ופס למטה לא טורבו

מאת – יעל קהלת

הכמות כאן ל 4 תבניות אינגליש

אפשר להכין חצי מהכמות

המרכיבים

3 כוסות קמח

8 ביצים

2 כוסות סוכר

2 כוסות שמן

4 כפות גדושות קקאו

2 שקיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

קורט מלח

2 כוסות מים

ציפוי –

שמנת מתוקה  פרווה/ חלבית

200 גר' שוקולד

 

ההכנה

מערבבים את כל החומרים הרטובים יחד.

מערבבים את כל היבשים בקערה אחרת

מערבבים את שתי הקערות יחד לתערובת חלקה.

מעבירים ל- 4 תבניות

אפייה 180 מעלות חצי שעה או עד שיציב במרכז .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *