איזה קל ואיזה טעים – כמו של פעם עוף צלוי בפיירקס

מזל לוי

איזה קל ואיזה טעים – כמו של פעם עוף צלוי בפיירקס

תבנית פצצה לשבת

ממש כמו של אמא מפעם

המתכון של מלי מאירוב

מאת – מזל לוי 

המרכיבים –

4 כרעיים חתוכים/פולקע

5 תפוחי אדמה בקוביות

פפריקה מתוקה כף

פפריקה חריפה אפשרי

מלח

פלפל שחור

כף דבש

כף סילאן

3 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים פרוס גס

10 שיני שום חתוך

עגבנייה פרוסות או שרי

אפשר בטטה אחת פרוסה או גזר

שמן זית

ההכנה –

נערבב עופות עם תבלינים והשמן

אפשר להרתיח לניקוי את החתיכות של העוף לפני.

נסדר בתבנית פיירקס רבע כוס שמן זית.

שכבה בצל ,עגבניות ושום. נשים קצת תבלינים פפריקה מלח ופלפל שחור.

ונסדר את העופות .,תפוחי האדמה

נוסיף כוס מים

נעטוף בניר אפיה וכסף טוב טוב

תנור 200 מעלות שעה וחצי .

להשחמה בסוף 5 דקות על הגריל.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *