מגולגלות שוקולד לבן ופיסטוק – נדיר

רחל אביטן

מגולגלות עם שוקולד לבן ופיסטוק נדיר בטעם 🔥🔥🔥🔥

מתכון של אריה רוזנשטוק
המרכיבים

לבצק:
4 כוסות קמח
250 מרגרינה /מחמאה / חמאה
1 כוס אבקת סוכר – אפשר פחות
1 כוס קורנפלור
חצי שקית אבקת אפיה
1 ביצה
רבע כוס מיץ תפוזים

מילוי-

שוקולד לבן מומס

פיסטוקים קצוצים
ההכנה
בקערה שמים קמח אבקת סוכר אבקת אפייה וקורנפלור מערבבים מוסיפים את המרגרינה מערבבים עד פירורים.
מוסיפים את הביצה
בהדרגה מוסיפים את מיץ התפוזים עד גיבוש של הבצק אולי לא צריך לשים את כל המיץ תפוזים שימו לב.
עוטפים בניילון למקרר למשך שעה.

מחלקים ל 4 חלקים.
פותחים את הבצק מורחים שוקולד לבן מומס מפזרים פיסטוק גרוס דק.
מגלגלים לרולדה מסמנים עם סכין לפני האפייה.
אופים 180 מעלות 20 דקות
בהצלחה

אפשר למרוח על הבצק כל ממרח אחר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *