עוגת קפה קוקוס ושוקלד🍰🍰 העוגה הכי טעימה שתכינו 💯💯
כל מי שטועם מתעלף מהטעם 😍😍 שווה לנסות 👍
מאת רז שלום
המרכיבים –
4 ביצים שלמות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי קמח
אבקת אפייה
כוס קוקוס
100 גרם שוקלד מריר קצוץ
2 כפיות נס קפה
קרם שוקולד לעוגה לפני האפייה
100 גרם שוקלד מריר
חצי כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
ההכנה–
לערבב את כל היבשים בקערה (בלי הסוכר) .
במיקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח . להוסיף שמן.
ולאחר מכן להוסיף את כל היבשים ולערבב עד שהתערובת אחידה.במידה והתערובת יבשה תוסיפו מעט חלב או מים.(כרבע כוס )
לשים את הבלילה ב 2 תבניות אינגליש קייק ולאחר מכן להמיס את השוקלד ןהקצפת במיקרו ולשים מעל התערובתלשיש עם קיסם ( כמו עוגת שיש).
לאפות 170 מעלות בערך 30-40 דק .
בהצלחה ❤️ רז שלום
8 תגובות
לא הבנתי מה עושים עם הקרם, שופכים על תערובת העוגה לפני האפייה? לא מערבבים? אופים כשהקרם למעלה?
כן ואחר כך אפשר לערבב קצת כמו שעושים עוגת שיש
כמה אבקת אפייה? לא רשום
שקית
נשמע טוב,
האם את אופה הטורבו או אפייה רגילה ?
ולגבי השוקולד והקצפת להמיס ולשפוך על הבלילה טרם הכנסתה לתנור?
כשהעוגה יוצאת מהתנור את
לא מורחת קרם שוקולד מעל?
כן בדיוק מה שכתבת – לא שמים כלום על העוגה אחרי האפיה – אני אופה בטורבו
עוגה מעולה
תודה