עוגת קפה וקוקוס עם גנאש שוקולד שלא הכנתם עדיין – כל מי שטועם מתעלף מהטעם


רז שלום

עוגת קפה קוקוס ושוקלד🍰🍰 העוגה הכי טעימה שתכינו 💯💯

כל מי שטועם מתעלף מהטעם 😍😍 שווה לנסות 👍

מאת רז שלום

המרכיבים

4 ביצים שלמות

כוס סוכר

כוס שמן

כוס וחצי קמח

אבקת אפייה

כוס קוקוס

100 גרם שוקלד מריר קצוץ

2 כפיות נס קפה

קרם שוקולד לעוגה  לפני האפייה

100 גרם שוקלד מריר

חצי כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה

ההכנה

לערבב את כל היבשים בקערה (בלי הסוכר) .

במיקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח . להוסיף שמן.

ולאחר מכן להוסיף את כל היבשים ולערבב עד שהתערובת אחידה.במידה והתערובת יבשה תוסיפו מעט חלב או מים.(כרבע כוס )

לשים את הבלילה ב 2 תבניות אינגליש קייק ולאחר מכן להמיס את השוקלד ןהקצפת במיקרו ולשים מעל התערובתלשיש עם קיסם ( כמו עוגת שיש).

לאפות 170 מעלות בערך 30-40 דק .

בהצלחה ❤️ רז שלום

8 תגובות

  1. לא הבנתי מה עושים עם הקרם, שופכים על תערובת העוגה לפני האפייה? לא מערבבים? אופים כשהקרם למעלה?

  2. נשמע טוב,
    האם את אופה הטורבו או אפייה רגילה ?
    ולגבי השוקולד והקצפת להמיס ולשפוך על הבלילה טרם הכנסתה לתנור?
    כשהעוגה יוצאת מהתנור את
    לא מורחת קרם שוקולד מעל?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *