מאת – בתאל גואטה
המוקפץ המעולה שלי
המרכיבים –
הכל לפרוס
בצל רגיל או סגול
סלסלה פטריות טריות
גזר
2 גמבות בצבעים
כוס שעועית ירוקה שהשרתי קצת במים חמים לפני וסיננתי את המים
בצל ירוק פרוס
סויה
צילי
טריאקי
שמן שומשום
ההכנה –
במחבת גדולה לחמם שמן ולהקפיץ הירקות לפי הסדר .
אחרי שהבצל מתחיל להיות שקוף, כל ירק נכנס בנפרד אחרי כ 5-7 דקות הקפצה.
אחרי שכל הירקות מוכנים אבל לא מדיי, מוסיפים בערך 2 כפות מכל רוטב – סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי וממש מעט שמן שומשום.
אחכ אפשר לפזר שומשום שחור ולבן מלמעלה.
אם רוצים – אפשר לשלב כ 300 גר' פרגיות או חזה עוף או רצועות דקות של אנטריקוט לקראת הסוף.
לטגן את רצועות הבשר בנפרד ואז להוסיף לירקות המוקפצים .
אפשר לשלב אטריות ,נודלס מבושלים
בתיאבון❤️❤️