מתכון למוקפץ של קיץ – המוקפץ המעולה שלי

 

מאת – בתאל גואטה

המוקפץ המעולה שלי

המרכיבים

הכל לפרוס

בצל רגיל או סגול

סלסלה פטריות טריות

גזר

2 גמבות בצבעים

כוס שעועית ירוקה שהשרתי קצת במים חמים לפני וסיננתי את המים

בצל ירוק פרוס

סויה

צילי

טריאקי

שמן שומשום

ההכנה

במחבת גדולה לחמם שמן ולהקפיץ הירקות לפי הסדר .

אחרי שהבצל מתחיל להיות שקוף, כל ירק נכנס בנפרד אחרי כ 5-7 דקות הקפצה.

אחרי שכל הירקות מוכנים אבל לא מדיי, מוסיפים בערך 2 כפות מכל רוטב –  סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי וממש מעט שמן שומשום.

אחכ אפשר לפזר שומשום שחור ולבן מלמעלה.

 

אם רוצים – אפשר לשלב כ 300 גר'  פרגיות או חזה עוף או רצועות דקות של אנטריקוט לקראת הסוף.

לטגן  את רצועות הבשר בנפרד ואז להוסיף לירקות המוקפצים .

אפשר לשלב אטריות ,נודלס מבושלים

 

בתיאבון❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *