היא רכה ועסיסית – עוגת שזיפים בחושה זריזה וטעימה

ננה אלקריף

עוגת שזיפים בחושה בחצי שעה

היא קלה טעימה וכדאי להכין אותה

אפשר עם שזיפים או נקטרינה או תפוח עץ

מאת – ננה אלקריף

המרכיבים-

3 ביצים

קורט מלח

3/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

150 גר' חמאה

שמנת חמוצה או יוגורט

2 כוסות קמח+ כף גדושה

שקית אבקת אפייה

תבנית משומנת 26-28

3-5 שזיפים חתוכים לפרוסות

שקדים פרוסים 2-3 כפות + 2 כפות סוכר

ההכנה –

לערבב את כל המרכיבים לפי הסדר.

לאחר שהבלילה חלקה להעביר לתבנית

לסדר שזיפים מעל העוגה ומעל את השקדים עם הסוכר.

אפייה 180 מעלות 40 דקות

כשהעוגה מתקררת נבזוק אבקת סוכר  ונגיש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *