הקציצות הכי טעימות של אמא

צילום – לילי גיגי

קציצות טוניסאיות של אמא

כל יום שישי בצהריים יש אצלנו ערימה של כאלה

אין טעים יותר מזה

כפיתות

המרכיבים-
כחצי קילו חזה עוף קצוץ דק(או טחון)
חצי חבילה מכל ירק –
פטרוזיליה
כוסברה
שמיר
2 בצלים מגורדים
תפוח אדמה גדול מבושל ומרוסק
3 שיני שום כתוש
3 כפות סולת
2 פרוסות לחם רטוב סחוט
 2 ביצים
מעט פפריקה
פלפל שחור
מלח
רבע כפית קינמון
מעט גרידה של אגוז מוסקט/בהרט
ההכנה –
נטחן ירק עם לחם ובצל.
נעביר לקערה עם העוף נערבב יחד עם כל התבלינים והסולת.
נכניס לקירור שעה לפחות.לספיגת טעמים.
נגלגל כדורים יפים ונטגן בשמן עמוק .
בתאבון
תכניסו לתוך סנדוויץ חלה עם מטבוחה וטחינה ,קצת חמוצים – כמה שזה טעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *