מוקפץ משגע וטעים
וזה לא הרגיל שאתם תמיד מכינים
ידעתם שמוקפץ עם סלמון יוצא פגזזז
ארוחה שלמה במחבת
המרכיבים –
בטטה
כ 400 גר' או חצי קילו סלמון לחתוך לקוביות
שמן זית
מלח
פפריקה מעושנת
תבלין דג מעט
בצל
שום קצוץ
עלי בזיליקום טרי
אוהבים טריאקי ,תוסיפו
ההכנה –
את הבטטה לחתוך לקוביות לתבל, עם שמן זית, מלח, פפריקה מעושנת להכניס לתנור 180 מעלות עד ריכוך .
בווק עם מעט שמן זית, לטגן בצל ולהוסיף את קוביות הסלמון, להוסיף שום קצוץ, תבלינים , שימו לב, זהירות לא לייבש את הסלמון.
לקראת הסוף להוסיף את הבטטה ועלי בזיליקום טריים
להקפיץ עוד קצת יחד,לטעום תיבול
אפשר לגוון עם עוד ירקות.