הנה מתכון למוקפץ ממש טעים וזה לא מה שאתם מכירים

מוקפץ משגע וטעים

וזה לא הרגיל שאתם תמיד מכינים

ידעתם שמוקפץ עם סלמון יוצא פגזזז

ארוחה שלמה במחבת

המרכיבים

בטטה

כ 400 גר' או חצי  קילו סלמון לחתוך לקוביות

שמן זית

מלח

פפריקה מעושנת

תבלין דג מעט

בצל

שום קצוץ

עלי בזיליקום טרי

אוהבים טריאקי ,תוסיפו

 

ההכנה

את הבטטה לחתוך לקוביות לתבל, עם שמן זית, מלח, פפריקה מעושנת להכניס לתנור 180 מעלות  עד ריכוך .

בווק עם מעט שמן זית, לטגן בצל ולהוסיף את קוביות הסלמון, להוסיף שום קצוץ, תבלינים , שימו לב, זהירות לא לייבש את הסלמון.

לקראת הסוף להוסיף את הבטטה ועלי בזיליקום טריים
להקפיץ עוד קצת יחד,לטעום תיבול

אפשר לגוון עם עוד ירקות.

יהודית שחר אביזמיל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *