נשארו תפוחים שאף אחד לא אוכל – נכין עוגת תפוחים מדהימה לשבת

 

לילך דוד

מה עושים עם תפוחים שאף אחד לא אוכל??? 🍏🍏

עוגת תפוחים!

עוגה מהירה וגם קלה

והטעם מדהים

מאת לילך דוד

המרכיבים

3-4 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

לערבב עם 4 כפות סוכר חום  וכף קינמון.

חופן אגוזים

לעוגה-

3/4 כוס שמן

1.5 כוס קמח תופח

כוס סוכר

2 ביצים 3 כפות מים

ההכנה

לערבב הכל יחד בלילה חלקה. יוצאת עיסה  דביקה.

לשפוך חצי מהבלילה לתבנית, מעל לסדר את התפוחים, אפשר להוסיף אגוזים

מעל לשפוך את שאר התערובת להעזר בכף וגם   בידיים רטובותכדי לשטח תערובת, כי זה ממש דביק.

אפייה 180 מעלות עד שאפוי ושחום למעלה.

זה נעשה קרנצ'י מלמעלה במהלך האפייה.

עוגה מאוד  מוצלחת .

בתיאבון 🍏😋

11 תגובות

  1. העוגה נראית נהדרת! יש לי הרבה תפוחי עץ מיובשים(!) שנשארו לי מהכנת "קומפוט",תהיתי…האם ניתן לנצל להשתמש בהם במקום בתפוחים טריים.. ??? ואני אגב,תמיד סוחטת מעט מיץ מלימון טרי על תערובת התפוחים,העוגה יוצאת משמעותית יותר טעימה בעיניינו! סתם טיפ…מהמטבח והלב🥰מחכה לתשובתך כדי לנסות ולהכין,תודה🫶🏼

  2. שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיבה ,שזה ממש לא בסדר.
    אבל הפעם הרגשתי צורך לעשות זאת .
    עוגה מוצלחת במראה וחשוב גם בטעם.
    יישר כוח!
    רציתי להעלות תמונה של עוגה יפה ,רק לא יודעת איך מעלים תמונות.
    אשמח לתדרוך
    תודה על המתכון הנפלא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *