שבקייה ספגטי – אין דברים כאלהה ולא תאמינו ממה זה מורכב …

 

 

 

 

אריאלה אביטן

שבקייה ספגטי -כן לא תאמינו ממה זה מורכב

המשיכו למתכון …

מציעה לכם להכנס לקיר של חגית אלקבץ ולראות את הלייב שעשתה עם כל ההסברים

שבקיה ספגטי👇👇
מתכון של  המדהימה
תנסו שווה.
חג שמח
המרכיבים-
3/4 סיר בינוני עם מים
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
50 גר' נטורינה/חמאה/מרגרינה/שמן
חצי חבילה ספגטי 8 הכי דקים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
לדבש-
קילו סוכר
4 כוסות מים
פרוסת לימון
כפית וניל
שמן לטיגון
ההכנה –
נרתיח 3/4 סיר במים, נוסיף חצי כפית מלח, 2 כפות סוכר,שקית סוכר וניל, 50 גרם נטורינה"
נרתיח עד שהנטורינה תימס ונכניס חצי חבילת ספגטי מס' 8 הכי דקים שיש..
נמתין שהספגטי יגלשו לתוך המים ונבשל 7 דקות
מידי פעם לערבב שלא ידבקו, נסנן מבלי לשטוף, נמתין 10 דקות שהספגטי יתקררו.
בקערה נוספת נשים:
2 כוסות קמח, שקית אבקת אפיה,
ניקח כל פעם צרור ספגטי ונערבב אותו עם הקמח
על מנת שיתייבש וייפרד כולו..ככה נעשה את כל הכמות
נסדר בשורה כ 20 יחידות ספגטי אחד ליד השני.
נסמן עם היד את החיתוך שאנחנו רוצים נהדק ונחתוך
כעת נצבוט היטב את הצדדים ונניח על בד או מגבת עד שנסיים את כל הכמות.
חייב ייבוש לפני טיגון)
הדבש: 1 קילו סוכר, 4 כוסות מים, פרוסת לימון עבה, כפית תמצית וניל..לבשל כחצי שעה לכבות ולקרר עד שהדבש ממש צמיגי
לטגן 2-3 דקות את השבקייה בשמן חם מאוד,
להפוך לצד שני. זהירות זה מטגן מהר.
רק אחרי טיגון של כולם טובלים בסירופ כשהוא קר וגם השבקייה קרה.
מפזרים מעט שומשום אחרי הדבש.
בהצלחה.
חגית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *