עוגת גבינה שאין שני לה
הכי טעימה שיש
כדי שהעוגה תצליח
תקנו תבנית אנודייז שוליים גבוהים
מס' 24
מאת – דינה חיים
המרכיבים-
קילו גבינה לבנה
שמנת חמוצה אחת
6 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
6 ביצים
ההכנה –
לחמם תנור על 160
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר
לערבב בקערה נוספת את הגבינות שמנת, עם הקורנפלור והאינסטנט ועם חלמונים.
לקפל חלבונים מוקצפים לתערובת גבינה.
לשמן תבנית עגולה ולהעביר בלילה .
לשים תבנית עם ים בתחתית התנור
ואת העוגה על הרשת מעל
אפייה בדיוק שעה.
לכבות תנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעה בתנור.
לאחר שהעוגה קרה לחלץ מהתבנית.
2 תגובות
יקירה, עוגת הגבינה נראית פנטסטית. שכחת לציין באיזה חום אופים אותה ולכמה זמן
האם העוגה לא צונחת