תפוחי אדמה מעוכים אין טעים מזה

 

Ariella Goldman

זה טעים מאוד

וגם קל להכין למשפחה

תפוחי אדמה מעוכים

מאת – אריאלה גולדמן

המרכיבים

תפוחי אדמה קטנים זן אדום בקליפתם.

שמן זית

רוזמרין

מלח

פלפל גרוס

צ'ילי

ההכנה
– לבשל תפוחי אדמה במים רותחים עם כפית מלח 35 דקות או עד ריכוך מושלם. לסנן היטב מנוזלים.
– לחמם תנור מראש לחום גבוה 230 מעלות תוכנית אפייה רגילה
– לסדר את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה.
למעוך את תפוחי האדמה עם תחתית רחבה של ספל שישתטחו אך לא יתפרקו.
– להזליף שמן זית בנדיבות
– לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח גס,מעט צ'ילי גרוס
– לעטר בעלי רוזמרין טרי
– לאפות עד הזהבה מושלמת

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *