עוגת תפוחים בחושה מדנמרק רכה ונימוחה

 

חנה ברטל

עוגת תפוחים בחושה רכה ועסיסית במקור מדנמרק

 

הכינה חנה ברטל

 

המרכיבים

לתבנית עגולה בקוטר 22 או 24

3 תפוחי עץ פינק ליידי  או זהוב

כף מיץ לימון

גרידה מלימון

כוס סוכר

כפית קינמון

175 גר' חמאה /חצי כוס שמן

3 ביצים

כוס ורבע קמח תופח

קורט מלח

ההכנה

קולפים תפוחים וחותכים לפרוסות דקות.

מערבבים עם כף מהסוכר והקינמון.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים ,חמאה רכה עם סוכר ומוסיפים קמח ושאר המרכיבים.

לאחר שהבלילה אחידה יוצקים חצי לתבנית ,מסדרים מחצית מהתפוחים, ושוב בלילה ושוב תפוחים .

מכניסים לאפייה 170 מעלות לבערך 50 דקות

עד שהעוגה יציבה .

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *