המתכון לדג סול מושלם
כמו שהיו מכינים באולמות אירועים
קל ופשוט להכין
המתכון של מלי מאירוב
המרכיבים –
שקית דגי סול
קערה אחת לשים –
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
כפית פפריקה
קערה שניה לערבב –
2 ביצים
מעט פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח
כורכום
פטרוזיליה קצוצה
כפית חרדל
ההכנה –
להפשיר דגים ולהשרות במלח ולימון.לשטוף ולסחוט מנוזלים.
לטבול בקערה עם הקמח ואחר כך בתערובת הביצים ולטגן משני הצדדים
2 תגובות
העם אפשר בתנור
לא