מתכון דג סול של אולמות אירועים מפעם

מלי מאירוב

 

המתכון לדג סול מושלם

כמו שהיו מכינים באולמות אירועים

קל ופשוט להכין

 

המתכון של מלי מאירוב

המרכיבים

שקית דגי סול

קערה אחת לשים –

2 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

כפית פפריקה

קערה שניה לערבב –

2 ביצים

מעט פפריקה חריפה

פלפל שחור

מלח

כורכום

פטרוזיליה קצוצה

כפית חרדל

ההכנה

להפשיר דגים ולהשרות במלח ולימון.לשטוף ולסחוט מנוזלים.

לטבול בקערה עם הקמח ואחר כך בתערובת הביצים ולטגן משני הצדדים

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *